Om Eves Ink

evesinklogo

Kennel Eve´s INK

Kennel Eve´s INK  hade sin första kull 2006 men jag(Ann) har tidigare fött upp 3 kullar under ett annat prefix. Då min stamtik ”Tuva” SE VCH LPII Kartegårdens Dancing Eve fick sina 3 kullar under mitt tidigare prefix, så ville jag ha med något av henne in i den nya kenneln också eftersom det är på henne som mycket av kenneln bygger. Så då tog jag Eve ur hennes namn och tänkte ink- är det skrivet i ink så står det fast och så blev det-  Eve´s INK!

När jag sedan köpte in ytterligare en avelstik från kennel Moonstruck i Skåne,
SE VCH Moonstruck Spring Fling så valde vi att kalla henne Inka så hon fick vara en del av kennelnamnet hon också.  2011 hade Inka sin första kull på 4 tikar där en utbildades till narkotikhund hos polisen. Där behöll jag Eve´s INK White Wedding ”Wendy”. Inka har i sin andra kull på 5 hanar och en tik lämnat också där en väldigt fin och jämn kull som visat framfötterna i både skog och utställning.

Vi har även haft förmånen att få ta en kull på Tuvas dotter ”Indra” SE VCH LPII Black Mariners Flashdance som föddes 2006, med 6 bruna och svarta valpar. 2008 hade jag en kull på ytterligare en Tuva dotter, ”Bella” SE VCH Black Mariners Ragtime Belle, där jag sparade Klura hemma. Bella hade även en kull 2010 med bara 2 valpar och där jag har behållt några avelsrätter på Devil.

Jag har sen köpt in ytterligare en avelstik till kenneln ”Thea” Flat Gardens Dorothea XV som bodde hos  fodervärd Jennie Berg i Vargön. Thea hade en kull 2011 med 10 svarta och bruna valpar. Vi är väldigt nöjda med vår sifferkull som är både duktiga i skogen och snygga att se på.

Efter flytten till skåne så köpte vi in två nya tikar som båda var besläktade med Inka. ”Imma” Moonstruck Let’s Dance som är Jens hund och ”Britta” Moonstruck Home Sweet Home som jag samäger med Christina Drottsgård. Båda tikarna är fortfarande unga men har båda tagit både BIR, BIG och BIS-placeringar i valpklass och båda väldigt gott för framtiden.

Annonser
%d bloggare gillar detta: